Vernieuwde website door O'happens

op

Als ZZP’er sta je er alleen voor. Dat klinkt heel zielig, maar zo bedoel ik niet. Want het is nog altijd de beste keuze die ik heb gemaakt.

Het werk staat op de eerste plaats maar er zijn zoveel andere dingen die geregeld moeten worden. Naast bedrijfsblindheid bestaat er ook zeker websiteblindheid. Na vier jaar werd het dus hoog tijd om mijn website aan te pakken. Dat is geen dagelijks werk voor mij en het kost daarom best veel tijd. En je leert weer nieuwe termen!

Een responsive website ...de lay-out past zich automatisch aan voor PC, tablet en mobiele telefoon. Dat klinkt heel logisch, maar lang niet alle websites zijn responsive. Ik merk aan mezelf dat ik me irriteer als een website onleesbaar is op mijn mobiele telefoon. Dus: responsive it is!

Is dat het enige? Welnee: content, bloggen, links, tags, zoektermen, optimalisatie ...ik worstel mij erdoor en krijg gelukkig hulp van de mannen van O'happens. Geduldig leggen ze me uit wat ik zou kunnen doen en wat ik zou moeten doen. Ik heb schijnbaar een groot vraagteken boven mijn hoofd hangen. Maar het is gelukt! Ik ben er blij mee en trots op.

Zie je nog iets wat voor verbetering vatbaar is? Ik hoor het graag!