Decoratie

Bent u op zoek naar een unieke wanddecoratie in uw woonkamer of op kantoor? Kan de kast een opknapbeurt gebruiken? Een inspirerende tekst in uw kantoor of slaapkamer? De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt. Loop eens binnen en leg uw wensen aan ons voor. Samen komen we ongetwijfeld tot een mooi eindresultaat.

Ambacht (Hout- en marmerimitatie)

Het vormt een mooie tegenstelling binnen Opvallend! Reclame en Decoratie atelier: het “snelle” reclamewerk en het “langzame” ambacht van hout- en marmerimitatie.

Hout- en marmerimitatie wordt al eeuwenlang met dezelfde techniek toegepast. Kon men zich vroeger geen duurdere houtsoort permitteren, dan werd deze houtsoort gewoon geschilderd.
Eiken-, grenen-, (bloem)mahonie-, palissander-, noten-, en ebbenhout zijn de meest gevraagde houtsoorten. Wat marmer betreft is wit marmer de absolute nummer één. Denk bijvoorbeeld aan een lambrisering in de gang. Maar ook Vert de Mer, Rouge Royal, Breche Violet en Jaune de Sienna worden regelmatig uitgevoerd.

Naast nieuw werk kan ook bestaand werk gerestaureerd worden. Het schoonmaken van een plafondschildering is een secuur maar lonend karwei.